Timmerdorp 28 en 29 mei

Ook dit jaar wordt er weer het timmerdorp georganiseerd. Omdat de organisatie altijd een uitdaging is willen wij dit jaar met verenigde krachten dit evenement samen met Zuidschermer organiseren. Graag nodigen we jullie uit om in het weekend van zaterdag 28 en zondag 29 mei weer prachtige bouwwerken te komen maken.

Kinderen, die lid zijn van de vereniging “Driehuizer Gemeenschap”, vanaf groep 5 tot en met groep 8 zijn welkom. Samen maken we er een onvergetelijk weekend van!
Voor kinderen van groep 1 t/m 4 (en peuters onder begeleiding) organiseert de jeugdcommissie op zaterdagochtend een dozendorp. Hierover wordt u nog geïnformeerd.

Om het timmerdorp tot een succes te maken hebben we de hulp van ouders (of grootouders) hard nodig! Alles moet worden klaargelegd en moeten de kinderen worden geholpen bij het timmeren. Zondag moet alles weer netjes worden opgeruimd. Vele handen maken licht werk.
Bovendien kunt u er zo samen met ons voor zorgen dat ook dit timmerdorp weer een geweldige ervaring wordt voor uw kind(eren)!

Het thema:
Het thema is “op de boerderij” en iedereen mag dus in stijl verkleed komen en wordt uitgedaagd om iets mee te nemen om de hut in stijl aan te kleden.

Locatie:
In verband met de samenwerking zullen wij deelnemen aan het evenement in Zuidschermer. Dit is op het grasveld achter de St. Michaelschool in Zuidschermer.

De kosten:
De kosten voor het evenement zijn € 12,50 per kind.

Inschrijving
De inschrijving van uw kind mag op onderstaande staande email adressen.
LET OP: DE UITERLIJKE INSCHRIJFDATUM IS 15 MEI!!!

Wij zoeken nog vrijwilligers om ons te helpen tijdens dit leuke evenement. Ook zoeken wij nog bruikbaar en schoon hout, dus iedereen die hier een idee over heeft, HEEL GRAAG!

Mochten er vragen zijn, U uw kind willen aanmelden of uzelf als vrijwilliger, mail naar: Arenda Groot (gerardenarenda@gmail.com) en/of Egbert Krop (egbertkrop@hotmail.com)

Over Karen van Weelden

Redacteur website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*