Rommelmarkt 2022

Na vier jaar kon eindelijk de rommelmarkt weer georganiseerd worden.

Donderdagavond werden de meeste spullen door de ophaalploegen opgehaald of werden de spullen bij de kerk afgeleverd. In de kerk waren vele handen aan het werk om de spullen te sorteren, zodat ze een mooi plekje konden krijgen op de kraam. Ook vrijdag werden nog spullen aangeleverd en zijn de kramen netjes ingericht.

Zaterdagochtend liepen de eerste bezoekers al om half 9 in de het dorp: ‘hoe laat gaat het open, oh half 10, echt niet eerder?’ De deur van de kerk werd bijna geblokkeerd door de trappelende bezoekers die de mooiste spullen als eerste wilde bemachtigen. Uiteindelijk gingen de deuren om half 10 open en was het druk voor de kramen.

Het was de hele ochtend lekker druk en bedrijvig, vele spullen kregen een nieuwe eigenaar. Het weer zat ook mee, een klein zonnetje, niet te warm, niet te koud, kortom prachtig rommelmarkt weer.

Om half 1 gingen de kerkdeuren dicht en ging de veiling van start, ruim 40 kavels waren er te veilen, een hele taak voor veilingmeesters Bob en Coos.

De uiteindelijke opbrengst van de rommelmarkt en veiling is weer een prachtig bedrag wat goed besteedt zal worden aan het onderhouden van de kerk.

foto’s gemaakt door Sebastiaan

Over Webredactie

Redacteur website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*