Jeu de bouletoernooi

Hoogste tijd om weer eens gezellig als DG leden bij elkaar te komen. Daarom organiseren wij het jaarlijkse Jeu de Boules toernooi op zaterdag 27 augustus, op het Klavertjesveld, aanvang 19.30 uur. Komt allen!!! Wie verslaan Sigrid en Bob, de kampioenen van vorig jaar?

Het was dit jaar kantje boord of het Jeu de Boules-toernooi plaats kon vinden. Door een samenloop van omstandigheden zijn de meeste bestuursleden dit weekend niet, of beperkt beschikbaar. De organisatoren van vorig jaar hadden al op tijd aangegeven dat ze de organisatie over wilden dragen. Dank voor het organiseren de afgelopen jaren Willem, Rebecca, Bob en Richtje!

 Het bestuur heeft gelukkig voor dit jaar een “kartrekker” kunnen vinden. Gerard van Vliet neemt de organisatie op zich, uiteraard met hulp van andere vrijwilligers.

Gelukkig zijn de corona-omstandigheden minder ingewikkeld dan vorig jaar, maar het is nog steeds aanwezig. Daarom een vriendelijk verzoek: als je klachten hebt, blijf dan alstublieft thuis.

-aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk donderdag 25 augustus bij Gerard van Vliet   van_vliet@xs4all.nl of 06 16784765.

– eigen bijdrage (voor de hapjes) 5 euro per persoon, graag gepast betalen voor aanvang toernooi (zaterdagavond).

-minimum leeftijd 16 jaar

-neem je eigen drank mee, voor koeling wordt gezorgd

-hapjes worden verzorgd door Café de Vriendschap

 NB wil je wel komen maar niet meespelen? Kan ook hoor, geef het aan bij het opgeven. We vragen je wel een eigen bijdrage voor de hapjes, en neem je eigen drank mee.

We hopen op een mooie deelname en het zou fijn zijn als er zondag een paar handjes zijn om het Klavertjesveld weer leeg te ruimen.

Het bestuur

Over Webredactie

Redacteur website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*