Dans Mime Theater TiNaNiNaNi

Zij komen een voorstelling geven in de kerk te Driehuizen op 4 juli. Deze voorstelling is gratis. Om de voorstelling na te bespreken wordt u aansluitend na de voorstelling uitgenodigd in het Café. Hier kunt u een borrel arrangement bijboeken voor € 8 p.p. voor de consumpties in het Café.
Zie de poster voor meer informatie.


Tipje van de sluier…
De voorstelling is voor volwassenen en is niet leeftijdsgebonden. Samenwerking tussen Danstheater TiNaNiNaNi uit Schermerhorn en WelzijnWonenPlus Schermer- De Rijp. Tijdens de lockdown van 2021 waren de verhalen over eenzaamheid aan de orde van de dag. Logisch, zou men kunnen denken;  alle openbare ontmoetingscentra waren dicht en als je alleen woont dan zijn deze ontmoetingscentra van wezenlijk belang om iemand te ontmoeten, een praatje te maken of een activiteit met anderen te doen.
Danstheater TiNaNiNaNi, (een collectief van professionele dansers, mime acteurs en klassieke zangers) besloot een theatrale en muzikale voorstelling te maken om mensen een hart onder de riem te steken met als motto:  Na de winter komt de zomer vanzelf weer. 
Uitgangspunt was het laatste lied de Leiermann (de straatmuzikant, vrij vertaald) uit de liederencyclus Winterreise van Franz Schubert. De mensen durfden de huizen niet meer uit te komen vanwege een pandemie en zodoende verdiende hij niets meer totdat de lentekoningin de bloemen weer uit de grond danste en de pandemie verdwenen was. 
De dans en liederen werden afgewisseld met komische mime scenes.
Aanmelden een week van tevoren bij schermergraftderijp@welzijnwonenplus.nl of telefonisch via 0299-820139

Over Webredactie

Redacteur website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*