Jaarverslag Nut en Genoegen 2022

Toneelvereniging Nut en Genoegen kan dit jaar terugkijken op een actief jaar. Eindelijk kon de sketches avond doorgaan. 24 september was het dan zover.

Na de jaarvergadering vond er een nieuwe bestuursindeling plaats. Margo van Kemenade heeft de plaats van voorzitterschap op zich genomen en Suzan is onze nieuwe penningmeester.

Eindelijk de langverwachte sketch avond. De avond stond gepland voor 12 maart 2022 maar door alle Corona maatregelen is deze avond verzet naar 24 september 2022

Onder leiding van : Toby van Hecke, Wilko Stoffelen, Sigrid van Westrop en Suzan Karhof, is deze avond tot stand gekomen.Zij hebben het initiatief genomen en een avondvullend programma rond weten te krijgen.

Samengestelde groepjes gingen zelf aan de gang met het bedenken en uitvoeren van hun act. Zo bleef het meeste ook voor het bestuur geheim, wat best wel spannend was. Maar voor de volgende keer hebben we wel wat leerpunten opgedaan die we zeker zullen uitvoeren. De inhoud van de sketches moet dan bekend zijn. Onze vereniging heeft banners aangeschaft, welke we op bruggen kunnen bevestigen. Zo proberen we meer mensen te bereiken om naar een toneelavond te komen kijken. Er is ook een nieuw inschrijfformulier gemaakt voor nieuwe leden.

Sketches avond 24 september 2022. Locatie: De Vriendschap in Driehuizen. Uitverkochte zaal.

Een avondvullend programma met zelfgeschreven stukjes. Songfestival imitatie met Sigrid en Suzan in een glimmer outfit de avond aan elkaar pratend en we kregen ook interviews vanuit The Green Room.

De uitvoerenden en sketches:

Sigrid, Suzan en Toby: Praten het geheel aan elkaar in verschillende outfits

Pieter en Arnoud de Reus: Liefde voor mobiele telefoons met leuke taalvondsten

Toby van Hecke: Verhaal met woordgrappen over vogelnamen

Sigrid: Speech congres van gynaecologen

Coos Ootes, Marion Bleeker, René Stekelbos, Rob Oudman, Ton van Westrop, Wilko Stoffelen, Suzan Karhof en Toby van Hecke: Falthy Towers met de meest (vreemde) types werden neergezet

Ton Langedijk: Stand-up comedian

Crew de Vriendschap 10 jongeren hadden een sketch geschreven over hun werk in het café en de bijzondere gasten

Wilko, Toby en Sigrid: Film met de meest slechtste nummers van Nederland ooit. Op diverse locaties opgenomen. Het liefdesduet van Toby en Sigrid werd met humor geplaybackt

Pieter de Reus ( uit Grootschermer) en Jan Prins:Typetjes, vlotte babbel en verborgen muzikale talent, zo zetten zij een sketch neer over bewoners van Driehuizen

Een echt Nut & Genoegen avond. Waar toch héél veel tijd en aandacht aan is besteed door alle groepjes. Met onze dank daarvoor.

Napraatavond met alle deelnemers volgt in januari 2023

23 November is mw. Jo Moerbeek-Deurman overleden.

Zij heeft 50 jaar in Driehuizen gewoond en was ook vele jaren enthousiast (bestuurs-) lid van Nut & Genoegen.

Vele rollen heeft zij gespeeld en ook heeft zij een aantal keren gesouffleerd.

Over Webredactie

Redacteur website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*