Sketchesavond Nut en Genoegen

Zaterdagavond 24 september bieden wij een sketchesavond aan om 20.30 in café De Vriendschap te Driehuizen

Wat krijgt u te zien?

Een diversiteit aan korte optredens verzorgd door meerdere spelers. De jeugd wordt vertegenwoordigd door medewerkers van De Vriendschap. Onze gastheer van het café zorgt voor een verrassend stuk. Ook Grootschermer doet mee en we hebben een ware stand-up comedian uit Stompetoren. Dit alles wordt passend aangekondigd door de organisatoren – Wilko, Toby, Sigrid en Suzan. Zij doen zelf ook nog een optreden, geflankeerd door mensen uit Driehuizen. De regie is in handen van Toby, Wilko, Sigrid en Suzan.

Info

De zaal gaat open om 20:00 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, waarvan een aantal zitplaatsen speciaal gereserveerd voor de ouderen onder ons. Onze leden die een kaart bestellen hebben voorrang op niet-leden en hebben gratis toegang tot de voorstelling! Zorg dus dat u kaarten bestelt als u erbij wilt zijn die zaterdag! Kaarten kunt u bestellen via toneelvereniging@driehuizen.info of via een briefje in de bus bij Suzan Karhof, Oudelandsdijk 3B te Driehuizen. Kaarten krijgt u via de mail of in uw brievenbus toegezonden.

Bent u nog geen lid van Nut & Genoegen? Dan is dit uw kans om lid te worden! U betaalt slechts 5 euro per persoon per jaar en dan kunt u gratis naar alle voorstellingen, dus ook deze! Als u lid wordt á 5 euro per persoon (minimaal 2 jaar lidmaatschap), dan helpt u de toneelvereniging om producties zoals deze te kunnen maken. Niet-leden betalen €10 entree voor de voorstelling.

Over Webredactie

Redacteur website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*