Volg ons of wordt lid


Alleen notificaties of ook lid worden

Via een button onder aan deze pagina kunt u een keuze maken. U kunt ons alleen volgen. Dan ontvangt u onze nieuwsbrief. U kunt natuurlijk ook lid worden van de DG. Dan ontvangt u ook natuurlijk ook de nieuwsbrief maar draagt u tevens bij aan het instandhouden van onze vereniging. De DG heeft momenteel al meer dan 150 betalende leden.

Als u al lid bent van de DG dan ontvangt u onze nieuwsbrief waarschijnlijk al. Mocht dat niet het geval zijn, meldt u dan alsnog aan als lid via de button onder aan deze pagina. U staat dan kennelijk nog niet (goed) geregistreerd in onze verzendlijst. Vanzelfsprekend betaald u geen dubbele contributie als u zich nogmaals heeft aangemeld.

In onze nieuwsbrief staan nieuwsberichten door of namens de DG over Driehuizen. Wij posten onze nieuwsbrief ongeveer één keer per maand.

Proces aanmelding

Nadat u zich heeft aangemeld via het onderstaande formulier ontvangt u eerst een activatie mail. Dat is om ervoor te zorgen dat alleen de eigenaar van het opgegeven mailadres zich kan aanmelden. Zonder bevestiging wordt u niet toegevoegd aan onze verzendlijst en worden uw gegevens dus ook niet opgeslagen.

Nadat u een bevestiging heeft gegeven dat u de aanvraag zelf heeft gedaan, ontvangt u aansluitend een welkomstmail van ons.

Belangrijk – check uw spambox

Onze notificaties worden mogelijk bezorgd worden in de reclame of spam folder van u email account. Voeg ons mailadres (secretaris@driehuizen.info) toe aan uw contacten in uw email programma, sleep de ontvangen mail vanuit uw spam/reclame map naar uw inbox of geef aan dat het geen spam betreft. Eén en ander is afhankelijk van het email programma dat u gebruikt.

Heeft u problemen met inschrijven of heeft u vragen? Laat het ons dan weten via de contactpagina

Uw bestaande gegevens aanpassen

Indien u de gegevens in onze database wilt aanpassen dan kan dat door op de link te klikken die onderaan elke mailing staat die u van ons heeft ontvangen. Om te voorkomen dat anderen uw gegevens kunnen aanpassen ontvangt u daarna eerst een mail op het bij ons bekende mailadres. In deze mail staat een link waarmee u de vastgelegde gegevens kunt inzien en/of aanpassen.

Uitschrijven

Indien u geen notificaties of mailings meer wilt ontvangen dan kunt u zich eenvoudig uitschrijven door op de link te klikken die onderaan elke mail staat die u van ons heeft ontvangen.

Opzeggen lidmaatschap

Wij vinden het natuurlijk jammer als u het lidmaatschap van de Driehuizer Gemeenschap wilt opzeggen maar respecteren natuurlijk uw keuze. U kunt dit aangeven door het contact formulier op onze website in te vullen.

Privacy

U ontvangt van ons geen reclame of andere onnodige mail. Als u zich weer wilt afmelden dan kan dat heel eenvoudig via de link in elke mail die u van ons ontvangt. De Driehuizer Gemeenschap slaat beperkte persoonlijke gegevens van u op. Welke dat zijn leest u in ons Privacy Reglement. Conform de daarvoor geldende regelgeving moeten wij daarvoor u akkoord vragen. Wij hebben een eenvoudig privacy reglement opgesteld over de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan. U kunt dat hier kunt vinden.